kami gadoh+baek+gadoh+baek selama :

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Pelik tapi benar.



morning bloggers!
dah sarapan?
sumpah boring weh jadi pengganggur terhormat ni.
hahaha.

hari-hari buat rutin yang sama.
tapi takpe.
selagi ada chance nak lepak kat rumah,grab je la kan peluang tu.
hahahaha.
ni kira penangan think postive di samping nak sedapkan hati sendiri.
hahaha.

eh,jum review rumah-rumah yang pelik kat dunia ni.
kalau kat malaysia ni,bentuk rumah nye standart je kan.
lebih kurang je antara satu sama laen.
tapi kat luar,macam-macam bentuk rumah yang ada.
pelik pelik pulak tu.

jum.check it out.

chantek kan?tapi transparent sangat la.camner nak mandi?seksi wooo.hahahahaha
perghhh.siap naek cable car lagi nak balik rumah.hebat ah!hahaha
rumah ni comel.sweet je.cuma bentuk jela yang pelik sket.kan?
ngeri ah tengok rumah ni.tengok dari luar pon macam seram semacam je.hahaha.
like rumah ni berjuta juta lemon.chantek.kreatif.comel dan pelik.hahahaha
ape jenis rumah la ni.memang pelik.
cube bayangkan kalau ni rumah korang.nice tapi tak cair ke ek stay dalam air lama lama?hahaha.




dimana pun rumah kita.macam mana pun bentuknya.
luas ke sempit ke.mahal ke murah ke.
tu semua tak penting.
sebab.
itulah rumah kita.
tempat kita membesar dari kecil sampai la dewasa.
tempat kita berlindung dari hujan,panas,kemarau dan taufan,
sayangi lah rumah anda.
sayangi lah keluarga anda.
kerana itulah syurga kita.
:)

4 comments:

O'gosh said...

oh...rumahku syurgaku......

Taufiq Tiramisu said...

memang pelik..tapi unik dan menarik..hehehehe

entri terbaru : Cara Membuat Tab Menu

:: katajieha :: said...

0'gosh> rumahku,familyku,syurgaku..hehehe..

:: katajieha :: said...

taufiq : tau tak pe?
kreatif kan?hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...