kami gadoh+baek+gadoh+baek selama :

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 1, 2011

tak rugi pun belajar new thing kan?



hye bloggers.
ada rasa rindu sikit-sikit tak?
hahahaha.
tak de pon kan.
ok.fine.takpe.takpe.
lama giler tak jenguk blog ni.
series rindu nak menulis.nak mengarot2.nak merapu2 macam zaman tanam anggur dulu.
hahaha.
sekarang pun tanam anggur jugak ok.
saya dah berhenti kerja dah.
tak nak cakap pasal menyesal or tak.
sebab tak nak turning2 back lagi dah.
ceewah.turning2 tu.
hahaha.

multimedia n graphic design.
23 tahun hidup,tak pernah pk pon nak terjun dalam bidang ni.
tapi best.
belajar benda baru,jumpa kawan2 baru,duduk dalam environment baru,bukan terok sangat pon sebenarnya.
macam2 adobe saya belajar,macam2 animasi saya buat.2D.3D.
tak pernah bayang pon nak belajar lukis2 balik,masok software tu.masok software ni.
cuma pernah berangan2 nak pegang and ada DSLR.
hahaha.sekarang dah mampu pegang dah.
dah mampu dah ejas2 shutter,apetture sikit2 kan.
ok la tu untuk beginner macam saya.
nak beli sendiri tak mampu lagi.mahal dowh.
hahaha.

enjoy kan.mula2 memang rasa susah + down giler.
nape kawan2 macam boleh buat tapi saya memang susah betol nak catch up.
sampai demam on first day wa cakap sama lu.
hahaha.
naseb baek sebab kawan2 banyaaaaaaak sangat tolong.

pasal kerja tu,tengah usha2 jugak ni.
sekurang2nya saya ada la jugak pengalaman in admin even tak lama pon kan.
plus dengan sedikit technical skills yang saya belajar skrg.
so,tak rugi pon.
ye.tak rugi.
insyaAllah tak rugi.

till then.
sini saja ye.
ada masa saya conteng2 lagi.
tc ye.



*entry saya memang bosan sebab malas sangat nak upload pic. T_T

1 comment:

afiqazizan said...

nanti dah pandai boleh ajar saya x..hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...