kami gadoh+baek+gadoh+baek selama :

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 2, 2012

5 minit perempuan = okay.setengah jam lagi kata lelaki.


hai.selamat pagi!
tadi blogwalking pagi-pagi buta tertarik la pulak kat ayat ni.
automatik terus imagine incik abang..haha.

kalau saya cakap 'kejap bang.kejap bang. 5 minit lagi'
padahal..hambek kau.setengah jam dia kena tunggu.
rasanya selama kami kapel ni, memang muka saya je kot yang selalu datang date lambat.
si dia pulak SABAR je tunggu.
kadang-kadang 5 minit je,kadang-kadang 10 minit je..
tapi kalau dia bernasib malang hari tu, 2jam dia kena tunggu..
hahaha. 
biasanya, lelaki yang selalu lambat.tapi in my case, memang saya je kot yang selalu lambat.

kalau dia cakap, 'syg, abg on the way dah ni'..
haa.tyme tu baru sy gelabah. masa tu la baru nak mandi, baru nak iron tudung, baru menggigil nak cari baju.
naseb baek saya bukan jenis yang suka mekap..calit-calit lip-ice sikit terus dah boleh keluar.
kalau lah saya ni awek yang kental dengan mekap, lagi panas la inchik abang kot.
kalau dia tanya 'syg kat mana ni?'..mesti saya akan reply, ' kejap la..nak sampai dah.on the way dah ni'
padahal baru on the way nak pilih baju.hahaha.

tapi sebenarnya memang saya sengaja je nak suruh dia menunggu..
apa salahnya belajar ber-s-a-b-a-r..
kata sayang..wuuu. :)
at least, better late than never..kan?hee~



till then,
semoga urusan kami sentiasa dipermudahkan..amin. :)




4 comments:

IdaRaida said...

hahaha,
jgn amalkan..
nt skali dy dtg lmbat..
kita plak marah.. sedangkn dy menuggu dgn sabar :)

:: katajieha :: said...

hahaha.
baeklah.akan cuba improve datang awal next time.hahaha.
tq ye selalu singgah.. :)

afiqazizan said...

Yup..jangan buat orang selalu tertunggu..:)

:: katajieha :: said...

hakhak.
baeklah.baeklah.saya akan CUBA berazam untuk tidak lagi lambat. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...